Pobjedničke ekipe natjecanja mladih

Na današnjem natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa ,održanom u prostoru GDCK Virovitica ,te u Dnevnom boravku GDCK Virovitica u kategoriji mladih(srednja škola) pobijedila je ekipa Tehničke škole iz Virovitice(medicinari) Ekipa je bila u sastavu:Ivana Vlahinja,Luka Čubelić,Antonio Rastija,Antonia Peričić,Tihana Grobotek i Mateo Kroupa. Mentorica ekipe je prof. Sanja Ježabek.

ms15p0

U kategoriji podmlatka (osnovna škola) pobijedila je ekipa iz Gradine u sastavu:Adriana Matej,Nikolina Nenadović,Dorotea Pšihistal,Antonela Troha,Laura Knežević i Patricija Peić. Mentorica ekipe je prof. Maja Ivanac.

Natjecanje je otvorio predsjednik GDCK Zdenko Blažičević, a posebna zahvala liječnicima dr.Kucljak-Šušak Ljiljani i dr. Dini Povoković na suđenju praktičnog dijela natjecanja iz prve pomoći.

Veliko hvala svim ekipama na koje su sudjelovale na današnjem natjecanju, kao i njihovim mentorima te šminkerima i učenicima na kojima smo radili rane te volonterima.
Pobjedničke ekipe zastupati će naše društvo na međužupanijskom natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa koje će se održati 16.travnja 2016. godine.