Delegacija njemačkog grada Traunreuta u posjeti Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica

Delegacija njemačkog grada Traunreuta,  predvođena zamjenicom gradonačelnika gospođom Gerti Winkels, posjetila je Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica. Ovo je njihov prvi posjet GDCK Virovitica prilikom kojega ih je ravnateljica Željka Grahovac provela radnim prostorijama društva te ih ukratko upoznala sa radom društva. Za ovu prigodu kuharice Pučke kuhinje gostima su pripremili svježa domaća peciva.

Prijateljski grad Traunreut i ove godine je sudjelovao na 23. sajmu Viroexpo gdje se je na njihovu štandu prigodno prodavalo pivo njemačke pivovare Steiner. Sredstva, kao i prijašnjih godina prikupljala su se za Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica, odnosno za korisnike Pučke kuhinje. U dva dana prikupljeno je ukupno 2.169,15 kuna i 7 eura, što je najviše do sada, a iskoristit će se za blagdanski obrok korisnika Pučke kuhinje za Uskrs.

Željka Grahovac zahvalila se predstavnicima grada Traunreuta za osobni doprinos u prikupljanju humanitarne pomoći za rad Pučke kuhinje GDCK Virovitica.