Održan prvi radni sastanak sa ženama zaposlenim u projektu “Pruži mi priliku”

Danas je u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Virovitica održan prvi sastanak sa ženama zasposlenim u okviru projekta “Pruži mi priliku”, a koji se provodi u sklopu programa “Zaželi”.  Na sastanku je prisustvovalo 40 žena koje su zaposlene putem natječaja u suradnji sa partnerskim ustanovama na projektu, a koje će kroz 24 mjeseca pružati pomoć osobama u nepovoljnom položaju i to na području grada Virovitice i 9 prigradskih naselja (Čemernica, Golo Brdo, Jasenaš, Korija, Milanovac, Podgorje, Rezovac, Rezovačke Krčevine i Sveti Đurađ).

Na početku sastanka sve prisutne pozdravila je ravnateljica GDCK Virovitica Željka Grahovac koja je novim zaposlenicama zaželjela puno uspjeha u njihovom radu te izrazila nadu da će posao koji su dobile olakšati život i njima samima ali i osobama koje će svakodnevno obilaziti.

Koordinatorica projekta Željka Francetić i voditeljica projekta Vesna Lazarus upoznale su nove zaposlenice sa njihovim budućim radnim zadacima, konkretnim rasporedom i imenima osoba koje će svakodnevno obilaziti te dodjelile dio radne opreme. Ukupno kroz ovaj projekt zaposlene žene pružit će podršku i pomoć u kući za najmanje160 osoba starije životne dobi.