Društvo Crvenog križa VPŽ izabralo vodstvo Kluba 100+

Tjedan Hrvatskog Crvenog križa koji se u Republici Hrvatskoj obilježava od 8. do 15. svibnja, jučer je svečano završen izborom vodstva Kluba 100+ – darivatelja koji su 100 puta darivali krv (muškarci), odnosno 75 puta (žene).

Klub 100+ DCK Virovitičko-podravske županije osnovan je Odlukom Odbora DCK Virovitičko-podravske županije dana 29. travnja 2019. godine.

Za svoju humanost i plemenitost članovi i članice Kluba 100+ zaslužuju posebnu zahvalnost i poštovanje cijele zajednice istaknula je ravnateljica DCK VPŽ Željka Grahovac. Predsjednik DKC VPŽ Vladimir Jelenčić izložio je aktivnosti koje su planiraju ostvariti do kraja ove godine.

Za predsjednika Kluba 100+ izabran je Denis Delić iz GDCK Virovitica, a dopredsjednici su Elza Blagajac iz GDCK Orahovica i Ivan Farkaš iz GDCK Slatina. Denis Delić novoizabrani predsjednik Kluba 100+ zahvalio se na ukazanome povjerenju i istaknuo da je, prema njegovim saznanjima, naš Klub 100+ prvi klub u Republici Hrvatskoj kojega je osnovalo županijsko društvo Crvenog križa.