Obilježen Međunarodni dan volontera – volonteru Ivanu Rakuši uručena Zahvalnica

Jučer je povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 05. prosinca, ravnateljica GDCK Virovitica Željka Grahovac uručila Zahvalnicu volonteru Ivanu Rakuši koji je u 2019. godini ostvario najveći broj volonterskih sati.

U 2019. godini je u aktivnostima GDCK Virovitica volontiralo 57 volontera i volonterki koji su do 05. prosinca ostvarili 862 volonterska sata. Najveći broj volonterskih sati, 72 sata, ostvario je volonter Ivan Rakuša u volonterskoj akciji – ispomoć pri dostavi toplih obroka korisnicima pučke kuhinje.

GDCK Virovitica od srca se zahvaljuje svim volonterima i volonterkama na uloženom vremenu i trudu+55 koje su darivali u volonterskim aktivnostima GDCK Virovitica.

Velika hvala svim našim volonterima na značajnom doprinosu u ostvarivanju i promicanju temeljnog načela djelovanja Crvenog križa – načela humanosti.

U povodu Međunarodnog dana volontera prilika je ponoviti najčešću izreku o volontiranju: „Volonterski rad se ne plaća, ne zato što ne vrijedi već zato što je NEPROCJENJIV“.