Savjet mladih Grada Virovitice u suradnji s Gradom Viroviticom donirao namirnice za Socijalnu samoposlugu

Jučer je u Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” stigla vrijedna donacija Gradske uprave i Savjeta mladih Grada Virovitice. Namirnice i potrepštine donijeli su članovi Savjeta mladih na čelu s predsjednicom Mirelom Krmpotić zajedno sa zamjenicom gradonačelnika Vlastom Honjek – Golinac. Srdačnu dobrodošlicu izrazila im je ravnateljica GDCK-a Virovitice Željka Grahovac sa svojim djelatnicima.

– Svi smo mi kao građani empatični i voljni pomoći, ali uvijek je potrebno onih par osoba koje će preuzeti na sebe organizaciju ovakvih događaja kako bi se nešto zaista i pokrenulo. Stoga, ovim putem zahvaljujem predsjednici gradskog Savjeta mladih Mireli Krmpotić, ali i svima vama koji ste došli i na bilo koji način sudjelovali u akciji – istaknula je ravnateljica GDCK – a Virovitica Željka Grahovac.

Ravnateljica je zahvalila i zamjenici gradonačelnika Vlasti Honjek – Golinac na dolasku te Gradu Virovitici na aktivnom sudjelovanju u brizi za potrebite.

Zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac i predsjednica gradskog Savjeta mladih Mirela Krmpotić zahvalile su Gradskom društvu Crvenog križa na njihovom velikom angažmanu i izrazile zadovoljstvo sudjelovanja u akcijama čiji je rezlutat pomoć i vraćanje osmijeha na lice najpotrebitijima.

U prigodnom blagdanskom ozračju svi su si poželjeli sretne i blagoslovljene blagdane te se jednoglasno složili oko važnosti ovakvih humanitarnih djela kojima se pokušava pomoći ljudima u teškim materijalnim prilikama kako bi i oni imali radostan Božić kakav zaslužuju.

(virovitica.hr)