Kadeti Hrvatske vojske donirali namirnice

Danas su kadeti 3. godine studija Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja iz Kadetske bojne u vojnom vježbalištu Gakovo, posjetili GDCK Virovitica i donirali namirnice za naše najsiromašnije građane.

Kadeti tradicionalno prikupljaju namirnice prilikom provedbe obuke na kampovima koje potom doniraju različitim humanitarnim organizacijama. Ove godine kadeti su na inicijativu zapovjednika natporučnika Zorana Golubovića prikupljene namirnice odlučili donirati GDCK Virovitica. Osim zapovjednika natporučnika Zorana Golubovića iz Virovitice, GDCK Virovitica posjetili su kadeti Katarina Malenica iz Omiša, Ivana Lovrić iz Daruvara, Mario Šimunović iz Velike Gorice i Matija Ivan Volšanski iz Daruvara.

Djelatnici GDCK Virovitica zahvalili su zapovjedniku i kadetima na njihovoj humanosti te zaželjeli kadetima puno uspjeha u nastavku školovanja.

Bio je ovo poseban susret s mladim ljudima koji u svakom pogledu ulijevaju povjerenje u bolju budućnost naše domovine i ovaj susret ostat će nam dugo u sjećanju.