Treći Javni poziv za dugotrajno nezaposlene osobe i korisnike zajamčene minimalne naknade

U sklopu projekta  „I mi zaslužujemo priliku“  koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. i Podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica objavljuje

TREĆI JAVNI POZIV

za dugotrajno nezaposlene osobe i korisnike zajamčene minimalne naknade

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica u sklopu projekta „I mi zaslužujemo priliku“ poziva sve zainteresirane dugotrajno nezaposlene osobe u starosti do 29 godina koje su nezaposlene iznad 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina koje su nezaposlene iznad 12 mjeseci i korisnike zajamčene minimalne naknade da se odazovu na besplatno doškolovanje ili prekvalifikaciju za program osposobljavanja za poslove gerontodomaćina/ice.

Trajanje programa: 160 nastavnih sati – 2 mjeseca (65 sati teorije, 14 sati vježbi i 81 sat praktične nastave).

 Aktivnost: Doškolovanja ili prekvalifikacije u trajanju od 2 do 2,5 mjeseca.

Prijaviti se mogu dugotrajno nezaposlene osobe i korisnici zajamčene minimalne naknade uz uvjet da imaju završenu osnovnu školu i nisu obvezne biti u evidenciji  nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Virovitica.

Prijave se podnose: Osobno na adresu Gradskog društva Crvenog križa Virovitica, Masarykova 6, Virovitica (7.00h -15.00 h svakim radnim danom) ili pozivom na 033 729 459 (7.00h -15.00 h svakim radnim danom).

Uz prijavu dostaviti:

  1. Dugotrajno nezaposlene osobe (ukoliko su u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ – a tada dostavljaju potvrdu o vođenju iz evidencije HZZ – a, preslika osobne iskaznice, kopija svjedodžbe 8. razreda i ispis iz e – radne knjižice Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje).
  2. Korisnici zajamčene minimalne naknade (ukoliko su u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ – a tada dostavljaju potvrdu o vođenju iz evidencije HZZ – a, Rješenje Centra za socijalnu skrb o zajamčenoj minimalnoj naknadi, kopija osobne iskaznice).

Rok za prijavu: 8 dana od dana objave ovog poziva.