Unatoč koronavirusu prikupljene velike količine namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica za korisnike Socijalne samoposluge „Djelo ljubavi“ u mjesecu prosincu podijelilo je više paketa nego ikada prije. Na kraju ove 2020. godine koja je obilježena pandemijom koronavirusa iznimno smo zadovoljni sa količinom prikupljenih namirnica i higijenskih potrepština.

Podijeljeno je 125 paketa namirnica i higijenskih potrepština obiteljima na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Virovitica. Kriteriji za podjelu paketa bile su osobe koje su bez primanja, umirovljenici sa primanjima do 500 kuna, te korisnici zajamčene minimalne naknade koji imaju djecu. Posebno se radujemo što smo za obitelji koje su korisnici zajamčene minimalne naknade sa troje i više djece (22 obitelji), bili u mogućnosti podijeliti pakete sa većom količinom namirnica i higijenskih potrepština. Kroz sve humanitarne akcije darivanja fizičkih i pravnih osoba, a unatoč pandemiji koronavirusa, u mjesecu prosincu prikupilo se dovoljno namirnica i higijenskih potrepština koje ćemo dijeliti u narednim mjesecima našim korisnicima Socijalne samoposluge „Djelo ljubavi“.

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica od srca se zahvaljuje svima koji su sudjelovali u humanitarnim akcijama prikupljanja namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu „Djelo ljubavi“ te na taj način pokazali da suosjećaju sa našim korisnicima koji se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji, pogotovo u ovo vrijeme blagdana.