Više donatora osiguralo blagdanske kolače korisnicima Pučke kuhinje

Danas su za 172 korisnika Pučke kuhinje Gradskog društva Crvenog križa Virovitica stigli blagdanski  kolači od četiri donatora.

Članice kluba Lions Vereucha Virovitica donirale su 15 kg suhih kolača koji su u slastičarnici „Dora“ kupljeni dobrovoljnim prilozima svih članica kluba.

Udruga žena Dinjevac u suradnji sa Slastičarskim obrtom „Slatki san“ iz Pitomače donirala je pakete kolača sa blagdanskom čestitkom u kojoj piše: „Neka Vas Bog blagoslovi da vam se ispune svi snovi, i uz vjeru neka vas sreća prati, da vam se dobro još boljim vrati“.

Stručna učiteljica slastičarka u Strukovnoj školi Virovitica Melita Balenović, sama je ispekla oko 500 komada suhih kolača.

Vlasnik pekare „Roko“ iz Virovitice donirao je 10 dizanica sa makom i 10 dizanica sa orasima.

Zahvaljujući navedenim donacijama, paketića blagdanskih kolača bilo je dovoljno za sve korisnike Pučke kuhinje.

Kao i dosadašnjih godina, GDCK Virovitica  je osiguralo da naši korisnici, pored uobičajenih suhih  obroka, dobiju i obrok pečene prasetine. Voditelji i korisnici Dnevnih boravaka u Virovitici i u Suhopolju za sve korisnike Pučke kuhinje izradili su Božićne čestitke.

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica od srca se zahvaljuje svima koji su pomogli da naši korisnici Pučke kuhinje osjete barem malo radosti u ovim blagdanskim danima.

[foogallery id=”6474″]