Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica uručena zahvalnica Ministarstva pravosuđa i uprave

U Probacijskom uredu Ministarstva pravosuđa i uprave u Požegi, jučer (25. veljače 2021. godine), održana je videokonferencija na kojoj su bili prisutni predstavnici svih 14 Probacijskih ureda u Republici Hrvatskoj.

Svaki Probacijski ured imao je pravo dodijeliti po dvije zahvalnice pravnim i fizičkim osobama za uspješnu suradnju sa probacijskom službom u 2020. godini. Probacijski ured Požega nadležan je za Brodsko-posavsku, Požeško-slavonsku i Virovitičko-podravsku županiju te ima suradnju sa 128 pravnih osoba.

O važnosti ovih zahvalnica govori činjenica da je Probacijski ured Požega svoje dvije zahvalnice dodijelio fizičkoj i pravnoj osobi sa područja Virovitičko-podravske županije.

Zahvalnicu za uspješnu suradnju sa probacijskom službom u 2020. godini, Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica kao pravnoj i Dinku Rujeru kao fizičkoj osobi, dodijelio je Domagoj Petrović, voditelj Probacijskog ureda Požega.

Putem videokonferencije svima se obratio  Goran Brkić, načelnik Sektora za probaciju Ministarstva pravosuđa i uprave koji je tom prilikom istaknuo kako se zahvaljuje Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica na dugogodišnjoj suradnji sa Probacijskim uredom Požega te se nada da će se suradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo i u budućnosti.

U ime Gradskog društva Crvenog križa Virovitica zahvalnicu je primila socijalna radnica Vesna Lazarus.