Virovitičke katoličke škole donirale Socijalnu samoposlugu „Djelo ljubavi“

Djelotvornu kršćansku ljubav iskazale su u ovo korizmeno vrijeme i naše dvije virovitičke katoličke škole: Katolička osnovna škola i Katolička klasična gimnazija čiji su se učenici i djelatnici i ovaj put radosno odazvali sakupljanju namirnica i higijenskih potrepština za potrebe korisnika Socijalne samoposluge „Djelo ljubavi“ Gradskog društva Crvenog križa Virovitica.

Prilikom predaje namirnica iz virovitičkih katoličkih škola ravnateljica Marijana Novak Stanić izjavila je: „Korizma je vrijeme u kojem smo pozvani činiti djela milosrđa i kršćanske ljubavi više nego inače. Vlastito odricanje od sitnih radosti ili omiljene hrane potiče nas da imamo više suosjećanja prema potrebitima kojima je odricanje svakodnevni način života“. Ravnatelji, učenici i djelatnici katoličkih škola poželjeli su svim korisnicima, volonterima i djelatnicima Gradskog društva Crvenog križa Virovitica sretan i blagoslovljen Uskrs.

Gradsko društvo Crvenog križa od srca se zahvaljuje ravnateljima, učenicima i roditeljima na prikupljenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za potrebe korisnika Socijalne samoposluge.