U akciji „Solidarnost na djelu“ 2022. sudjelovalo deset škola

GDCK Virovitica je ove godine akciju „Solidarnost na djelu“ 2022. provodilo u suradnji sa školama sa svog područja djelovanja, a prikupljale su se prvenstveno namirnice i higijenske potrepštine za najpotrebitije.

U akciji je sudjelovalo 8 osnovnih škola (OŠ P. Preradovića Pitomača, OŠ A. Cesarca Špišić Bukovica, OŠ Gornje Bazje, Katolička osnovna škola Virovitica, OŠ I. B. Mažuranić Virovitica, OŠ V. Nazora Virovitica, OŠ Suhopolje i OŠ Gradina) i 2 srednje škole (Katolička klasična gimnazija Virovitica i SŠ S. Sulimanca Pitomača).

Zahvaljujući iskazanoj humanosti i solidarnosti roditelja, učenika, ravnatelja i svih zaposlenika škola prikupljeno je 1.081,60 kg namirnica i higijenskih potrepština. S ovako velikom prikupljenom humanitarnom pomoći, GDCK Virovitica će biti u mogućnosti podijeliti pakete većem broju osoba te će pakete dobiti 27 obitelji s troje i više djece i 63 osobe bez primanja i osobe s malim mirovinama.

GDCK Virovitica od srca se zahvaljuje na iskazanoj humanosti svima koji su sudjelovali u akciji „Solidarnost na djelu“ 2022.