Mladež HDZ-a Virovitičko-podravske županije donirala Socijalnu samoposlugu „Djelo ljubavi“

Danas (četvrtak) Županijski odbor Mladeži HDZ-a Virovitičko-podravske županije predvođen predsjednikom Matom Krizmanićem, dopredsjednicima i članovima županijskog odbora donirao je namirnice i higijenske potrepštine za korisnike Socijalne samoposluge „Djelo ljubavi“.

– Ispred Gradskog društva Crvenog križa Virovitica zahvaljujem Mladeži HDZ-a Virovitičko – podravske koja se već nekoliko godina za redom uključuje u prikupljanje humanitarne pomoći te na taj način svojom plemenitošću barem malo uljepšava nadolazeće blagdane našim korisnicima. Nadam se da ovaj hvalevrijedan čin služi i drugim političkim opcijama kao poticaj na pomoć onima kojima je najpotrebnije, jer im svaka pomoć puno znači, poručio je ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Nikola Slavić.

– Ova je već tradicionalna akcija kojoj se uvijek rado odazivamo. Lijepo je pomoći onima koji imaju manje od nas, uljepšati i olakšati im makar ovo vrijeme blagdana. Hvala i Gradskom društvu Crvenog križa na dobroj suradnji i svemu što čine za ranjive skupine našeg društva, rekao je predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a Virovitičko-podravske županije Mato Krizmanić.